Diensten en doelgroepen

Succesvol ondernemen in DACH en BENELUX

Wie grensoverschrijdend zaken doet, dient zich wegwijs te (laten) maken in onderwerpen zoals de vaste inrichting, ABC-leveringen, transfer pricing of de voorkoming van dubbele belasting.

Tax Design begeleidt ondernemingen bij hun activiteiten op de zeven Nederlandstalige en Duitstalige markten. Gezamenlijk gieten wij uw doelstellingen in de juiste juridische en fiscale vorm. Onze focus ligt hierbij op ondernemingen die met hun producten of diensten in de DACH en BENELUX landen (willen) uitbreiden.


Nederlanders in het buitenland

Wie Nederland verlaat, doet niet zonder meer afstand van zijn fiscale verplichtingen. Niemand betaalt zijn belasting graag dubbel en iedereen wil verrassingen voor zichzelf (of zijn naasten) voorkomen.

Tax Design is uw aanspreekpunt voor alle grensoverschrijdende belastingvraagstukken, wanneer u Nederland hebt (of wilt) verlaten om in Duitsland, Belgiƫ of elders in Europa of de wereld te gaan wonen.


Werken, ondernemen of ontspannen in Nederland

Wie in Nederland werkt, onderneemt of anderzins inkomsten genereert, is daarover belasting verschuldigd. Ook wanneer u in het buitenland woont.

Tax Design geeft u advies op maat, regelt uw aangiftes en procedeert (waar nodig) ook voor u. Wij hanteren een moderne aanpak met korte doorlooptijden. Kenmerkend voor onze dienstverlening is dat wij de fiscale advisering al in een vroeg stadium starten. Dit voorkomt verrassingen achteraf. 


Juridische en fiscale dienstverleners met grensoverschrijdende vraagstukken

Wie juridische of fiscale diensten verleent, krijgt zonder meer te maken met internationale vraagstukken. Particulieren en ondernemingen zijn immers steeds vaker ook over de grens actief.

Tax Design dient als aanspreekpunt en vraagbak voor diverse advocaten- en notariskantoren, voor fiscalisten en accountants. Wij worden door professionals in binnen- en buitenland ingeschakeld bij (complexe) fiscale vraagstukken. Juist vanwege onze specialistische kennis op gebied van het Nederlandse belastingrecht in grensoverschrijdende situaties.


Eigen taalkundige dienst

Wie over de grenzen heen actief is, wordt onvermijdelijk met een andere taal en cultuur geconfronteerd.

Tax Design beschikt over een eigen taalkundige dienst voor de markten DACH en BENELUX om ook uw project tot een succes te kunnen maken. Diepgaande taalkundige kennis en culturele vaardigheden zijn de sleutel voor onze diensten. Ondernemingen en professionals maken hier dan ook graag gebruik van.